У лавах ЗСУ виявили рекордну кількість випадків коронавірусу. Захворіли 25 військових

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У лавах Збройних сил за минулу добу зафіксували 25 нових випадків захворювання на коронавірус. Це рекордний показник з початку пандемії.

Про це повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

В ізоляторі однієї з військових частин Київської області перебувають 15 військовослужбовців. Вони контактували з хворим. Їх стан задовільний. У самій частині проводять дезінфекцію.

У Національному військово-медичному клінічному центрі і Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону — по одному військовослужбовцю. Ще один працівник ЗС лікується в інфекційній лікарні Дніпра. Стан здоровʼя пацієнтів задовільний.

На домашній самоізоляції перебувають сім осіб (Київська, Харківська, Вінницька, Івано-Франківська області — по одному військовослужбовцю, Львівська область — двоє, Дніпропетровська область — один працівник ЗС).

«Станом на 10:00 11 червня у Збройних силах України хворіють 159 осіб [...]. Всього за час пандемії одужали 158 осіб, летальних випадків — 4. На ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 598 осіб», — повідомили в медсилах.

  • В Україні за 10 червня зафіксували 689 нових випадків зараження на коронавірус, що є рекордним числом. За даними Центру громадського здоровʼя, за минулу добу помер 21 пацієнт. У МОЗ готові «вжити заходів» через серйозне зростання захворюваності.