Садовий разом із головою ОДА просять Кабмін послабити карантин на Львівщині

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Садовий разом із головою ОДА просять Кабмін послабити карантин на Львівщині

Мусієнко Владислав / УНІАН

Мер Львова Андрій Садовий разом із головою Львівської ОДА Максимом Козицьким просять прем’єра Дениса Шмигаля послабити карантин в області.

Про це Садовий написав у своєму Facebook.

«На вихідних мали спільну нараду з премʼєр-міністром. Разом з Максимом Козицьким переконували голову уряду дати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу всіх обласних маршрутів у режимі спецперевезень», — зазначив мер Львова.

За його словами, до Львова щоденно приїжджають близько 150 тисяч осіб із навколишніх міст та сіл. Однак їдуть вони до міста альтернативними і, можливо, незаконними шляхами.

Окремо Садовий наголосив і на необхідності надати дозвіл на відкриття фітнес-центрів у Львові. Він підкреслив, що в місті вже розробили умови для їхньої роботи.

  • Станом на 7 червня Волинська, Чернівецька, Львівська, Рівненська області, а також Київ не готові до другого етапу послаблення карантину. Показники захворюваності на коронавірус в областях та столиці залишаються підвищеними.
  • На початку червня серед гравців та персоналу футбольного клубу «Карпати» (Львів) виявили щонайменше 30 випадків зараження коронавірусом. Уже два матчі Української прем’єр-ліги за участі «Карпат» відклали.