Зґвалтування у поліції Кагарлика: нардеп Монастирський прогнозує появу нових підозрюваних

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Зґвалтування у поліції Кагарлика: нардеп Монастирський прогнозує появу нових підозрюваних

Петро Порошенко / Flickr

Голова комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський заявив, що коло підозрюваних у справі про зґвалтування у відділку поліції в Кагарлику (Київська область) може збільшитися.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Після засідання комітету Монастирський повідомив, що по цій справі проходить оцінка кожної посадової особи відділення поліції, «від керівника до чергового», на відповідність їх діяльності службовим обовʼязкам, які вони мали виконувати.

«Членів комітету вразила та ситуація, що працівники Кагарлицького відділення поліції були абсолютно впевнені у своїй безкарності. Вони навіть не намагалися приховати сліди цього злочину», — зазначив Монастирський.

Він розповів, що особисто був у цьому відділенні поліції і бачив сліди крові в одному з приміщень, які співробітники поліції навіть не пробували змити. Монастирський уточнив, що справу розслідують близько 20 слідчих Державного бюро розслідувань, призначені 43 експертизи.

За його словами, затримані поліцейські не визнають, що скоїли злочини, та заявляють, що жінка сама погодилась на статевий звʼязок.