Начальник поліції назвав підозрюваних поліцейських у зґвалтуванні «виродками». Він обіцяє звільнити керівників

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Заступник начальника поліції Київської області Андрій Нєбитов назвав «виродками» двох поліцейських з Кагарлика, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки та побитті чоловіка.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, підозрювані за час своєї служби нічого істотного в роботі не зробили та у підсумку «плюнули в обличчя» всім поліцейським.

«Двоє працівників поліції познущалися над чоловіком та жінкою прямо в поліцейському відділенні. Садизм у чистому вигляді [...]. Один з них сьогодні звільнений з поліції за порушення службової дисципліни, яке скоїв напередодні. Другий був вже «на виході», мав дисциплінарне стягнення — неповна посадова відповідність [...]. Відверто соромно і гидко!» — написав Нєбитов.

За його словами, кадрові рішення вже прийняті. Низку поліцейських буде притягнуто до кримінальної і дисциплінарної відповідальності, а деякі керівники будуть звільнені з займаних посад.

  • 25 травня слідчі Державного бюро розслідувань затримали двох поліцейських — оперуповноваженого та начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції за фактом зґвалтування і побиття громадян. Відділення поліції розформували.
  • За даними слідства, поліцейський в ніч з 23 на 24 травня катував 26-річну жінку в своєму службовому кабінеті — він одягав на неї протигаз і наручники, стріляв зі зброї над головою і потім кілька разів зґвалтував. Також поліцейські удвох, за версією слідства, побили чоловіка у відділі поліції. Йому також одягали протигаз і стріляли над головою. Чоловіка били кийком і погрожували зґвалтуванням.