Британську королеву вперше з початку карантину побачили за межами палацу. Вона проїхалась на поні

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Британську королеву вперше з початку карантину побачили за межами палацу. Вона проїхалась на поні

@RoyalFamily / Twitter

Королеву Великої Британії Єлизавету вперше з початку карантину побачили за межами Віндзорського палацу, в якому вона разом із чоловіком, собаками і кількома слугами перебувала на ізоляції. Королева проїхалась своїми володіннями в передмісті Лондона верхи — цим вона полюбляла займатися все своє життя.

Про це повідомляє BBC.

Королева поїхала до Віндзору зі столичної резиденції в Букінгемському палаці ще в середині березня. Тоді її бачили на людях востаннє. На ізоляції вона зустріла свій 94-й день народження.

Поза стінами палацу Єлизавету вперше побачили минулими вихідними — вона проїхалася довкола палацу на своєму 14-річному поні.

Королева за день до ізоляції закінчила свої державні обов’язки і надалі лише говорила з премʼєр-міністром телефоном. Також вона двічі виступила на камеру з посланням до народу.

У першому посланні Єлизавета переконувала, що країна переможе вірус, і дякувала людям, які дотримувались антиепідемічних заходів безпеки. У другому — привітала з 75-ю річницею Дня перемоги в Європі та зазначила, що порожні вулиці Британії наповнені любов’ю.