У принца Чарльза виявили коронавірус

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Син королеви Великої Британії Єлизавети II, принц Уельський Чарльз здав позитивний тест на коронавірус SARS-CoV-2. Про це пише Sky news.

У заяві вестмінстерської резиденції Кларенс-гаус підтвердили, що у 71-річного принца виявили коронавірус. У принца були «легкі симптоми», але загалом він почувається добре та протягом останніх кількох днів, як зазвичай, працював з дому.

Дружина Чарльза — Камілла, герцогиня Корнуольська теж здала тест на коронавірус, але він показав негативний результат. У заяві йдеться, що принц і герцогиня самоізолювалися вдома в Шотландії, дотримуючись рекомендацій уряду і лікарів.

«Неможливо встановити, від кого принц заразився вірусом, через велику кількість заходів, в яких він брав участь останніми тижнями», — додають в заяві.

Останніми публічними заходами принца Чарльза були прийом і вечеря 12 березня в Лондоні, які влаштували для збору допомоги Австралії для боротьби з лісовою пожежею.

  • Раніше через спалах коронавірусу королева Великої Британії Єлизавета II скасувала на найближчі місяці низку заходів за своєї участі. У заяві Букінгемського палацу повідомили, що королева переміститься у Віндзорський замок.