День Києва святкуватимуть в онлайн-форматі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
День Києва святкуватимуть в онлайн-форматі

Vlad Bezden / Getty Images

Цьогорічний День Києва 31 травня буде відзначатися в онлайн-форматі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«В ефірі телеканалу «Київ» зранку триватиме святкова програма. Зокрема, кияни побачать привітання, серії тематичних сюжетів «Прогулянки Києвом», «Київ, який ми любимо», «Портрети» і «Історії»», — йдеться в повідомленні.

Крім того, відбудеться трансляція «Пробігу під каштанами», який цього року пройде в режимі онлайн. Також запланована низка концертів. На День Києва заплановано й відновлення роботи столичних фонтанів.

  • Напередодні повідомлялося, що в Києві кількість інфікованих коронавірусом збільшилася ще на 58 осіб, серед них 16 медиків. Число підтверджених випадків захворювання станом на 26 травня зросло до 2 710.
  • Із 23 травня в Києві розпочали другий етап ослаблення карантину — відновив роботу наземний пасажирський транспорт. 25 травня запрацювало метро.
  • З 1 червня в Києві запрацюють заклади професійно-технічної та вищої освіти для випускників і абітурієнтів, відкриють спортзали та фітнес-центри, але без роботи басейнів, зони відпочинку, пляжі біля водойм. Крім того, знімуть обмеження на відвідування міських кладовищ. Рішення про відкриття ТРЦ ухвалять окремо.