ДБР оголосило підозру експравоохоронцям у зґвалтуванні жінки у відділку поліції Кагарлика

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
ДБР оголосило підозру експравоохоронцям у зґвалтуванні жінки у відділку поліції Кагарлика

ДБР

Державне бюро розслідувань оголосило підозру двом колишнім правоохоронцям, яких звинувачують у зґвалтуванні жінки у відділку поліції Кагарлика (Київська область).

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Оперуповноважений підозрюється у груповому зґвалтуванні (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу). Начальник одного з секторів Кагарлицького відділку поліції підозрюється у співучасті у груповому зґвалтуванні та перевищенні влади, що супроводжувалося насильством (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу).

Слідчі ДБР підготували клопотання про арешт підозрюваних без можливості внесення застави. У разі доведення провини, підозрюваним загрожує увʼязнення на строк від 7 до 12 років.

Що сталося?

25 травня слідчі Державного бюро розслідувань затримали двох поліцейських — оперуповноваженого та начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції за фактом зґвалтування і побиття громадян.

За даними слідства, поліцейський в ніч з 23 на 24 травня катував 26-річну жінку в своєму службовому кабінеті — він надягав на неї протигаз і наручники, стріляв зі зброї над головою і після того кілька разів зґвалтував. Також поліцейські удвох, за версією слідства, побили чоловіка у відділку поліції. Йому теж надягали протигаз і стріляли над головою. Чоловіка били кийком і погрожували зґвалтуванням.