«Вам на місцевих виборах нема що тут ловити». Мер Черкас відповів Зеленському щодо «бандита»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Вам на місцевих виборах нема що тут ловити». Мер Черкас відповів Зеленському щодо «бандита»

УНІАН

Мер Черкас Анатолій Бондаренко відповів президенту Володимиру Зеленському, який назвав його «бандитом», а його дії — популізмом.

Бондаренко заявив, що кримінальні провадження проти нього відкривали через його політичну діяльність. Про це він повідомив у Facebook.

«Ви кажете, що я мер-бандит? Усі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мою політичну діяльність, в тому числі й за те, що ви стали президентом», — наголосив Бондаренко.

Мер Черкас запитав Зеленського, де той був у 2013—2014 роках під час Революції гідності. «Я під час епідемії був тут, з черкащанами. Але хотів би спитати вас, де ви були у 2013—2014 роках, коли я був на Майдані та коли ви танцювали на корпоративах?» — сказав Бондаренко.

«Скільки б ви мені «привітів» не переказували, я хочу сказати, що вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити, хоч ви там розповідаєте, що це ваша принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президенте», — додав Бондаренко.

Зеленський на підсумковій пресконференції заявив, що не сяде за стіл переговорів з Бондаренком, бо стосовно того є «19 кримінальних проваджень».

«Я навіть не знаю, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Але його обрав народ. Це право народу. Будь ласка, обирайте бандитів, якщо хочете», — сказав Зеленський.