Apple знову відкриває майже 100 магазинів по всьому світу

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Videvo

Компанія Apple на цьому тижні відновлює роботу майже 100 магазинів по всьому світу, тимчасово закритих через пандемію коронавірусу. Про це йдеться на сайті компанії.

Всі співробітники зобовʼязані носити захисні маски, а відвідувачам, які не матимуть своїх масок, надаватимуть захисні засоби. Також при вході відвідувачам вимірюватимуть температуру.

У кожному магазині компанія прагне обмежити число співробітників і надати більше вільного місця для відвідувачів, щоб вони могли тримати дистанцію.

Цього тижня, зокрема, запрацюють 25 магазинів у США та 12 магазинів в Канаді. А на минулому тижні відкрили магазини компанії в Німеччині.

У січні через поширення коронавірусу компанія закрила понад 50 магазинів у Китаї, почавши відновлювати їх роботу тільки у середині березня. За межами Китаю Apple почала закривати магазини у березні через уведені карантинні обмеження.

Також компанія має намір вже найближчим часом повернути своїх працівників з віддаленої роботи в офіси у два етапи. При цьому Google і Facebook поки дозволили працівникам працювати з дому до кінця року, а Twitter — залишатися на віддаленій роботі хоч і після пандемії.