«Звичайна чоловіча розмова». «Нацкорпус» відреагував на заяву про побиття активістів через підтримку Стерненка

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У «Національному корпусі» заяву про побиття активістів через підтримку Сергія Стерненка назвали «абсурдною та відверто брехливою». Про це повідомляє пресслужба «Нацкорпусу».

«Що стосується самої зустрічі між колишніми побратимами та ветеранами «Азову», то вона дійсно відбулась пізно ввечері 7 травня та стосувалася розмови на тему негідної поведінки з точки зору азовської та ветеранської етики — не маючи жодного стосунку ні до справи Стерненка, ні взагалі до політики. Відбулася звичайна чоловіча розмова між колишніми бойовими товаришами, на яку до того ж Філімонов, Кравченко та інші їхні товариші приїхали зі зброєю», — заявили у «Нацкорпусі».

Слова про тортури та побиття назвали «цинічною брехнею».

«Заяви Філімонова та Кравченка — хайп і викривлення подій в чистому вигляді, що лягли на благодатний ґрунт синтетичної кампанії на захист Стерненка», — додали в партії.

Що сталося?

8 травня колишній заступник голови «Національного корпусу» Назарій Кравченко заявив, що його і Сергія Філімонова (ексголова київського осередку партії, активіст) побили та допитували члени «Нацкорпусу», серед яких був і лідер партії Андрій Білецький.

У коментарі «Бабелю» Кравченко розповів, що їх «запросили на розмову» через підтримку активіста і блогера Сергія Стерненка, якому незабаром можуть повідомити про підозру в убивстві.