Збільшення контактів держави з журналістами. Політтехнолог Подоляк назвав напрямки, за які відповідатиме в ОП

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Збільшення контактів держави з журналістами. Політтехнолог Подоляк назвав напрямки, за які відповідатиме в ОП

Михаил Подоляк / Facebook

Новий консультант Офісу президента Михайло Подоляк назвав пріоритетами своєї роботи збільшення контактів між державою і журналістами.

Про це він розповів в інтервʼю «Бабелю».

Подоляк уточнив, що серед його основних завдань — «оцінка криз, якісне управління новинними та розʼяснювальними комунікаціями, більша відкритість спікерів, збільшення числа контактів держави з журналістами, зокрема через конфліктні кейси». На його думку, проблема нинішньої влади — «тактика німоти», яка в підсумку призвела до самоізоляції.

Близьке до глави ОП Андрія Єрмака джерело розповіло «Бабелю», що Подоляка покликали в ОП у розпал скандалу з «плівками Лероса», зокрема й для його вирішення. Але технолог стверджує, що ці події ніяк не повʼязані, а самі плівки — «чистий маніпулятивний піар-скандал із малої цінністю для держави».

При цьому два співрозмовники «Бабеля», які раніше працювали з Подоляком, характеризували його як ерудованого, не дурного, готового заради досягнення мети порушувати етичні принципи. Остання якість, за їхніми словами, зробила Подоляка популярним серед політиків фахівцем для «ефективної» роботи з медіа.