У США виробник секс-іграшок подарував лікарням тисячі медмасок і рукавичок

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Каліфорнійський виробник секс-іграшок Sex Toy Distributing пожертвував тисячі масок і рукавичок лікарням Лос-Анджелесу, які стикнулися з браком медзасобів захисту для лікарів.

Про це пише Vice.

Виробник пожертвував товари, які призначені для фетиш-ігор. Генеральний директор материнської компанії XR LLC розповів, що рукавички і маски раніше закупили у найбільших постачальників медичних товарів у країні. Решта прийшла із зарубіжних фабрик компанії.

Частина переданих масок — марки N95. Вони здатні відфільтровувати з повітря 95% часток розміром 0,3 мікрона.

У відділі закупівель заявили, що допомогли багаторічні звʼязки з медкомпаніями. Там розповіли, що існує багато фетишів, для яких потрібні клізми, рукавички, обладнання для догляду за хворими, уніформа, апарати для вимірювання кровʼяного тиску, термометри тощо. Багато чого з цього також може піти в лікарні.

  • США займають перше місце у світі за кількістю інфікованих — 677 570, летальних випадків — 34 617; одужали 57 508 пацієнтів. 16 квітня Трамп заявив, що США пройшли пік захворюваності на коронавірусну інфекцію.
  • Apple розробила захисні лицьові щитки для медпрацівників, які лікують інфікованих коронавірусом. Щотижня компанія планує випускати мільйон таких щитків.