Apple розробила захисні щитки для медиків і щотижня випускатиме по мільйону

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Apple розробила захисні лицьові щитки для медпрацівників, які лікують інфікованих коронавірусом. Щотижня компанія планує випускати по 1 млн таких щитків, повідомив гендиректор Тім Кук у своєму Twitter.

«Наші команди з проєктування, інженерії, експлуатації та упаковки працюють з постачальниками для проєктування, виготовлення та постачання захисних щитків для медичних працівників», — розповів Кук.

Компанія закуповує матеріали і виробляє маски в США і Китаї. Щитки спочатку будуть доставляти американським медикам, а потім розповсюдять по світу.

Також Apple пожертвувала понад 20 млн медичних масок і передала їх у кілька країн світу через свою постачальну мережу. Компанія працює з владою, щоб простежити, що маски отримують ті, хто справді їх потребує.

  • Раніше Кук розповів, що Apple пожертвує 10 млн медичних масок для США та мільйони масок для країн Європи, які найбільше постраждали від коронавірусу.
  • Італійський бренд Prada на своїх виробництвах в Монтоні розпочинає пошиття медичного спецодягу та масок для лікарів італійського регіону Тоскана. Також виробництво медичних масок запускають у французьких майстернях Balenciaga та Yves Saint Laurent.