Леонардо Ді Капріо і Роберт Де Ніро запустили благодійний челендж. Приз — зйомка з ними у фільмі

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Голлівудські актори Леонардо Ді Капріо і Роберт Де Ніро розпочали благодійний челендж #AllinChallenge, мета якого — забезпечити малозабезпечених американців продуктами під час пандемії. Про це повідомив Ді Капріо в Instagram.

Для участі в челенджі необхідно зробити пожертву. Найщедріший шанувальник зможе зіграти епізодичну роль разом із Ді Капріо і Де Ніро в новому фільмі Мартіна Скорсезе «Убивці квіткового Місяця».

«Якщо ви коли-небудь думали, як це — працювати з великим Скорсезе, Робертом Де Ніро і мною, це ваш шанс. Ми хочемо запропонувати вам невелику роль, можливість провести один день на знімальному майданчику з нами і відвідати світову премʼєру», — розповів Лео.

До челенджу вже приєдналися голлівудські зірки: Джастін Бібер, Джастін Тімберлейк, Меттью Макконахі, Еллен Дедженерес, Том Брейді.

Макконахі, наприклад, пропонує як приз можливість приєднатися до його сімʼї та друзів на футбольному матчі Техаського університету.

Джастін Тімберлейк розігрує можливість зіграти в гольф і повечеряти з ним і актором Біллом Мюрреєм на пляжі в Каліфорнії.

  • Американська 82-річна акторка Джейн Фонда почала шити спортивні костюми, аби допомогти тим, хто постраждав від наслідків коронавірусу.
  • Джамала «обміняє» частину своїх речей на захисні костюми для українських лікарів.