Американська 82-річна акторка Джейн Фонда шитиме спортивні костюми, аби допомогти в боротьбі з COVID-19

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Американська акторка Джейн Фонда почала шити спортивні костюми, аби допомогти тим, хто постраждав від наслідків коронавірусу. Про це вона повідомила в Instagram.

Кошти, які зароблять від продажу костюмів, підуть до фондів FireDrillFriday та Fairwage. «Кожна покупка допоможе боротися зі зміною клімату й надасть допомогу працівникам з обмеженими можливостями, які постраждали від COVID-19», — написала Фонда.

Костюми коштують $85, вони є в сірому і темно-синьому варіантах з райдужними лацканами на штанях і смугою на спині. Окрім толстовки та штанів можна придбати футболку за $25.

Костюми можна замовити й в Україну.

Раніше Фонда створила акаунт у TikTok і записала перше відео домашнього тренування. Таким чином акторка вирішила закликати всіх залишатися вдома на час карантину й більше займатися спортом.

  • Джейн Фонда відкрила свою першу студію аеробіки в Беверлі-Гіллз у 1979 році. Після цього актриса організувала ще 4 клуби в інших містах Америки. У деяких з них Джейн вела заняття сама. У 1981 році вона випустила в продаж ілюстроване видання «Книга розробок Джейн Фонди», до 1986 року продали два мільйони екземплярів. Найбільшим підприємницьким успіхом Джейн Фонди стали відеозаписи вправ для вдосконалення тіла.