У Києві за добу 61 новий випадок коронавірусу. Одна людина померла

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

За минулу добу коронавірус підтвердили ще у 61 киянина. Один випадок — летальний. Загалом у Києві вже 612 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу.

Захворіли 26 жінок віком від 26 до 65 років і 29 чоловіків віком від 20 до 67 років, а також шестеро дітей: четверо дівчат і двоє хлопців.

Із випадків, зареєстрованих минулої доби, один у Києво-Печерській лаврі та три — в Іонинському монастирі. Одну монахиню з лаври госпіталізували.

До лікарень столиці госпіталізували 28 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

Нагадаємо, із 16 до 20 квітня на вʼїздах до Києва будуть вимірювати температуру тіла пасажирів транспорту, який прямує до столиці.

  • У Києві закриють усі кладовища на поминальні дні. Самі ж поминальні дні перенесли, попередньо, на 6 червня. Це рішення підтримали представники церков.
  • В Україні станом на ранок 15 квітня кількість лабораторно підтверджених випадків коронавірусу зросла до 3 764 [392 випадки за останню добу]. Померли 108 пацієнтів, десятеро з них за останню добу. Одужали 143 людини. Серед інфікованих в Україні — 684 медпрацівники.
  • Раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що українська медична система може витримати одночасно не більше 3 500 пацієнтів із тяжким перебігом у відділеннях інтенсивної терапії.