Дубілет шукає новий формат співпраці з Monobank і роздумує про проєкт у галузі медицини

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Колишній міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет розповів, що шукає варіанти продовження співпраці з Monobank і розглядає ідею запуску нового проєкту в галузі медицини. Про це він розповів в інтервʼю «Бабелю».

Ексміністр повідомив, що у вересні 2019 року він вийшов з акціонерів компанії Fintech Band, яка разом з Universal Bank запустила Monobank. «Зараз із Monobank ми вивчаємо різні варіанти», — пояснив Дубілет.

Крім того, співзасновник Monobank розповів, що зараз активно вивчає медичну галузь і, можливо, його наступний проєкт буде саме в цій сфері. «Моя проблема в тому, що я не великий фахівець у цій темі, але, з іншого боку, я фахівець в IT. І, можливо, якщо обʼєднати ці два напрямки, вийде щось цікаве. Це один з десятків сценаріїв, які я розглядаю», — пояснив він.

  • 4 березня Верховна Рада відправила у відставку премʼєр-міністра Олексія Гончарука та схвалила склад нового уряду. Дубілета замінив Олег Немчінов.
  • У Кабміні Дубілет займався впровадженням повного електронного документообігу, новою системою оплати для чиновників, оптимізацією перепису населення, реорганізацією міністерств шляхом переведення служб в онлайн.
  • Дубілет розповів, що президент Володимир Зеленський просив прем’єр-міністра Дениса Шмигаля підшукати для нього варіанти роботи в Кабміні, але той їх не знайшов.