У Білорусі син померлої від коронавірусу жінки написав до міліції заяву на Лукашенка

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Білорусі син померлої від коронавірусної інфекції жінки звернувся до міліції із заявою на президента країни Олександра Лукашенка, бо той не вжив необхідних заходів, аби захистити населення. Про це повідомляє Белсат.

68-річній жінці видалили доброякісну пухлину на спині, але за кілька днів після операції вона почала кашляти, у неї піднялася висока температура. За словами сина, діагноз змінювали тричі.

«Їй прописали антибіотики, і через кілька днів вона опинилася в реанімації з важкою формою пневмонії під апаратом ШВЛ. 2 квітня вона померла. Ніяких офіційних коментарів від лікарні ми не отримали, додзвонитися було неможливо. Про її стан і смерть ми змогли дізнатися лише через знайомих лікарів. Коронавірус був діагностований тільки в морзі», — розповіла родичка жінки.

Син померлої був шокований і вирішив звернутися до районного відділу міліції: він написав заяву на Лукашенка, бо той, на його думку, «не вжив необхідних заходів щодо захисту населення від поширення особливо небезпечного вірусу».

Заяву у чоловіка прийняли й того ж дня до родичів померлої приїхали працівники міліції з перевіркою за поданням.

  • Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не вважає за необхідне вживати заходів для повернення на батьківщину всіх громадян країни, які залишилися за кордоном.