Канал Ахметова заморозив програму Соколової після її інтервʼю з Леросом

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Телеведучій Яніні Соколовій повідомили про заморозку її проєкту «Як вам не соромно» на телеканалі «Україна 24» нібито через карантин. Сама Соколова написала у Facebook, що причиною могли бути «незручні» для чинної влади теми, які піднімалися на останньому її ефірі, і, зокрема, пряме включення депутата від «Слуги народу» Гео Лероса.

«Так швидко мене ще не зупиняли. Вчора вийшов третій випуск програми «Як вам не соромно». У ньому ми говорили про некомфортне: розслідування про «Укрспирт», скорочення бюджету на культуру, освіту, молодь, спорт і соцвиплати, неспроможність влади впоратися з коронавірусом. І наприкінці увімкнувся Гео Лерос і розповів про Єрмака, його методи помсти і Денискині плівки», — написала журналістка.

За її словами, зранку наступного дня канал повідомив про заморозку проєкту до осені, ссилаючись на карантин.

Соколова невпевнена, чи проєкт вийде восени на телеканалі. Наступний випуск команда створить власними силами й покаже його на YouTube-каналі Соколової.

Що сталося раніше?

У неділю, 29 березня, депутат від «Слуги народу» Гео Лерос оприлюднив у Facebook відео, де брат голови Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює питання призначення на різні державні посади.

На відео з прихованої камери Денис Єрмак говорить про те, як просуваються «потрібні» законопроєкти у Верховній Раді, посади в Київській митниці та «Укрзалізниці». На одному з відео брат глави ОПУ начебто проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури та хоче керувати «Укрзалізницею».

На іншому відео невідомий чоловік розповідає , що в нього є «гарна дівчинка, яка хоче очолити Національний комплекс «Експоцентр України».

Пізніше у коментарі «Бабелю» Денис Єрмак спростував інформацію про те, що обговорював з ким-небудь призначення на державні посади.