Укрзалізниця з 18 березня призупиняє всі пасажирські перевезення. Гроші за квитки повернуть повністю

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Укрзалізниця з 18 березня призупиняє внутрішнє пасажирське сполучення та обіцяє повністю компенсувати вартість квитків, без стягнення додаткових комісій протягом місяця, повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Компанія тимчасово припиняє перевезення залізничним транспортом усіма видами внутрішнього сполучення: приміським, міським, регіональним і далекого сполучення. Поїзди виконають останні рейси за графіком 17 березня.

Укрзалізниця обіцяє компенсувати пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси — без стягнення додаткових зборів. Компанія продовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення скасованих поїздів.

«Закликаємо пасажирів, якщо є можливість, не поспішати на вокзали повертати квитки та не піддавати своє життя загрозі, перебуваючи в натовпі. Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі», — наголосили в УЗ.

Пізніше Укрзалізниця повідомила, що з 12:00 18 березня буде закрито всі вокзали. Відвідувачів пускатимуть тільки до залізничних кас для повернення квитків. На вокзали будуть запускатися одночасно групи людей не більше 10 осіб.