УДАР Кличка готує «масштабне оновлення команди» до місцевих виборів. Обіцяють нових людей

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Мер Києва, лідер партії УДАР Віталій Кличко анонсував «масштабне оновлення команди» партії напередодні місцевих виборів. Найближчим часом оголосять з’їзд партії, про це Кличко розповів в інтерв’ю «Бабелю».

«У нас буде масштабне оновлення команди, зробимо велику презентацію. Робота вже почалась, і найближчим часом оголосимо з’їзд. Партія матиме ту саму назву — УДАР», — розповів лідер партії.

Кличко стверджує, що до команди приєднається «багато нових людей, багато досвідчених людей», але це поки інтрига: «Це буде перезавантаження партії, ми однозначно формуватимемо ще потужнішу команду, яка покаже результат».

Також лідер УДАРу розповів, що партія висуватиме своїх кандидатів у мери, але не у всіх регіонах: «Не в усіх регіонах у нас гарні позиції. Там, де позиції добрі, ми будемо конкурувати».

На запитання, чи на виборах партія могла б стати союзником для «Слуги народу» в регіонах, де у неї немає власних осередків, Кличко відповів: «Тобто червоне із зеленим — такого кольору у нас прапор буде? Гарна ідея, я подумаю над цією пропозицією». При цьому Кличко вважає, що «політики часто борються один з одним і не заради блага людей, а задля самопрезентації».