Поліція: Пожежа в одеському коледжі сталася через несправність електропроводки

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Пожежа в Одеському коледжі економіки та права, за попередніми висновками ДСНС, сталася через несправність електропроводки чи побутових приладів. Про це повідомив очільник поліції Одещини Олег Бех, повідомляє пресслужба поліції.

Він наголосив, що це тільки попередній висновок про причину пожежі, наданий поліції представниками ДСНС. Остаточні висновки зробить пожежно-технічна експертиза, яка буде призначена на підставі акту ДСНС, а також вилучених з місця події предметів і документів.

«Розпочався додатковий огляд місця події, участь у якому, крім наших працівників, будуть брати експерти з Києва, тривають допити, призначено 63 експертизи», — розповів він.

Бех наголосив, що станом на 17 грудня ще залишилися невиданими тіла 11 загиблих у пожежі. «За прикметами, одягом, особистими речами ми розуміємо, хто ці люди, а до кінця тижня вже повинні надійти і перші результати генетичної експертизи. Це означає, що наступного тижня ми зможемо розпочати роботу з рідними загиблих, щоб вони змогли забрати тіла своїх близьких», — додав він.

Таким чином, дві інші версії — підпал і необережна поведінка з вогнем — вважаються недійсними.