Поліція встановила перших підозрюваних у справі про пожежу в одеському коледжі

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Після короткого розслідування поліції вдалося знайти двох імовірних винуватців пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про це повідомляє «Думська».

«Поки, за результатами вже проведених слідчих дій, готується повідомлення про підозри двом особам. У найкоротші терміни вони будуть направлені в прокуратуру Одеської області і після узгодження повідомлені самим підозрюваним», — заявив заступник голови Нацполіції в Одеській області Сергій Шайхет під час брифінгу.

Він зазначив, що це попередні результати розслідування і в ході слідчих дій може зʼясуватися, що винуватців пожежі було більше. Наразі органи досудового розслідування допитали понад 150 осіб, призначено два десятки судових експертиз, оскільки тіла декого з загиблих неможливо визначити.

4 грудня в Одесі загорівся будинок — пам’ятка архітектури, де була розташована низка фірм та установ, у тому числі Інститут морської біології, одеська філія Інституту археології НАН України та коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.