Пожежа в Одесі: у місті оголосили дводенний траур

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Влада Одеси огололосила дводенний траур через пожежу в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про це у Facebook повідомив мер міста Геннадій Труханов.

«4 грудня в приміщенні державного вищого навчального закладу Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, розташованого за адресою вул. Троїцька, 25, сталася масштабна пожежа, яка призвела до загибелі людей. З огляду на викладене, оголосити 5 і 6 грудня днями жалоби в місті Одеса», — йдеться в розпорядженні.

Також, згідно з документом, державні прапори та прапори Одеси будуть приспущені та доповнені траурними стрічками. Також міськрада рекомендує обмежити використання музики та проведення розважальних заходів у місті.

4 грудня в Одесі загорівся будинок — пам’ятка архітектури, в якому розміщується низка фірм та установ, у тому числі Інститут морської біології, одеська філія Інституту археології НАН України та коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

  • За даними рятувальників, через пожежу в Одесі загинула 1 людина, постраждали не менше 26 осіб, серед яких 11 підлітків. Також серед потерпілих 7 працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій.
  • Труханов повідомив, що поки не можуть встановити звʼязок з чотирма людьми, які на початку пожежі могли перебувати всередині будівлі.