Daily Beast: Американський канал домагався візи для екснардепа Онищенка перед його арештом у Німеччині

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Американський телеканал One America News намагався домогтися видачі візи екснардепу-втікачу Олександру Онищенку перед його арештом у Німеччині, повідомляє Daily Beast.

«Я можу підтвердити, що One America News Network справді намагався отримати візи для низки колишніх українських чиновників для поїздки до Сполучених Штатів, включаючи Олександра Онищенка», — сказав виданню президент телемережі Чарльз Геррінг.

Президент телевізійної мережі додав, що канал також «наразі домагається віз» для кількох інших колишніх українських чиновників. При цьому Геррінг відмовився повідомити, для кого саме канал намагається отримати візу. Представники Онищенка також відмовилися коментувати виданню цю інформацію.

Телеканал One America News називають близьким до президента США Дональду Трампу. Саме цей канал знімає документальний фільм під керівництвом адвоката Трампа Рудольфа Джуліані. У ньому хочуть представити докази того, що адміністрація Трампа не чинила тиску на Україну для розслідування проти ексвіцепрезидента США Джо Байдена, і навпаки — довести спроби України втручатися в президентські вибори 2016 року.