Телеведуча FoxNews подала позов проти каналу. Вона звинувачує керівництво у сприянні харасменту

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

Ведуча стримінгового сервісу Fox Nation Брітт Макгенрі подала позов проти телеканалу Fox News. Вона стверджує, що телеканал намагався їй помститися за те, що вона звинуватила колишнього співведучого Джорджа Мердока в домаганнях.

Про це пише Variety.

У своєму позові ведуча вимагає відшкодування збитків на суму понад $75 тисяч.

Раніше Макгенрі звинуватила Мердока в домаганнях. Вона заявляла, що співведучий слав їй непристойні смс і домагався на робочому місці. У жовтні вона подала скаргу на телеканал у Відділ з прав людини штату Нью-Йорк, заявивши, що вона «отримала набагато менше професійних можливостей» від телемовника, у тому числі менше ефірного часу.

Телеканал вважає свої дії щодо Макгенрі доречними.

«Позов Макгенрі повторює ті ж звинувачення, які вона подала до Відділу з прав людини штату Нью-Йорк у жовтні. Як ми вже заявляли раніше, звинувачення Макгенрі були повністю розслідувані, і ми впевнені, що наші дії будуть вважатися цілком доречними в судовому процесі. Ми очікуємо, що всі її претензії будуть відхилені», — йдеться в повідомленні Fox News.

У позові як обвинувачені згадані Дженніфер Раучет, виконавчий продюсер телеканалу, Джон Фінлі, виконавчий віцепрезидент Fox News розвитку та Монсія Мікіл, старший віцепрезидент з персоналу.