Переможницею конкурсу «Міс Всесвіт — 2019» стала представниця ПАР

Автор:
Ольга Березюк
Дата:

На конкурсі «Міс Всесвіт — 2019», який відбувся в американському місті Атланта, перемогла представниця ПАР Зозібіні Тунзі. Друге та третє місця дісталися дівчатам з Пуерто-Ріко і Мексики, пише CNN.

«Я виросла у світі, де жінка, яка схожа на мене — з моїм типом шкіри та моїм волоссям — ніколи не вважалася прекрасною. Я думаю, що настав час покінчити з цим. Я хочу, щоб діти дивилися на мене, бачили моє обличчя, і бачили своє відображення в мені», — зазначила Тунзі.

Нагородила її короною минулорічна переможниця конкурсу — філіпінка Катріона Грей.

Представниця України Анастасія Субота не потрапила навіть до топ-20.

  • Переможниці конкурсу «Міс Україна Всесвіт» 2019 року Анастасії Суботі, яка повинна представити Україну на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт», відмовили в американській візі.
  • «Міс Всесвіт» — це американський конкурс, який проводиться щорічно з 1952 року. Його власником свого часу був президент США Дональд Трамп.
  • В Україні відбірковий конкурс до «Міс Всесвіт» — «Міс Україна Всесвіт» — проводиться з 2005 року. Його засновницею та першою власницею ліцензії в Україні була Олександра Ніколаєнко-Рaффiн, дружина відомого американського підприємця Філа Раффiна.