Представниці України на «Міс Всесвіт» відмовили в американській візі, вона може не потрапити на конкурс

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Переможниці конкурсу «Міс Україна Всесвіт» 2019 року Анастасії Субботі, яка повинна представити Україну на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт», відмовили в американській візі. Про це повідомляє пресслужба «Міс Україна Всесвіт».

Конкурс має відбутися 8 грудня в Атланті (США). Згідно з правилами оргкомітету, Суббота повинна прибути туди 27 листопада.

Голова Національного комітету конкурсу Анна Філімонова звернулася до посольства США в Україні з відкритим листом.

«Я не хочу вірити, що це було мотивоване будь-якими іншими причинами, аніж великою зайнятістю працівника, який не приділив додаткового часу нашій учасниці. Я прошу вашого особистого втручання у вирішення цього питання у зв’язку з термінами проведення конкурсу «Міс Всесвіт 2019»: з 28 листопада 2019 р. по 8 грудня 2019 р.», — написала у листі до посла Філімонова.

  • «Міс Всесвіт» — це американський конкурс, який проводиться щорічно з 1952 року. Його власником свого часу був президент США Дональд Трамп.
  • В Україні відбірковий конкурс до «Міс Всесвіт» — «Міс Україна Всесвіт» — проводиться з 2005 року. Його засновницею та першою власницею ліцензії в Україні була Олександра Ніколаєнко-Рaффiн, дружина відомого американського підприємця Філа Раффiна.