«Йованович брехала під присягою». Американська журналістка взяла спільне інтервʼю в Луценка та Джуліані

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Журналістка американського телеканалу One America News взяла спільне інтервʼю в колишнього генерального прокурора Юрія Луценка та особистого адвоката президента США Рудольфа Джуліані.

Фотографії з інтервʼю Шанель Ріон опублікувала в Twitter.

Вона написала, що зустріч відбулася в Будапешті та навела в дописі одну з цитат Луценка про колишнього посла США в Україні Марі Йованович, прикріпивши хештег #Йовановичбреше.

«Посол Йованович збрехала під присягою американському народу та Адаму Шіффу в розслідуванні імпічменту», — написала Ріон. Вона також тегнула в пості голову Комітету палати представників США з розвідки Шіффа, який проводив слухання з імпічменту.

Пізніше прессекретарка Луценка Лариса Сарган уточнила, що ексгенпрокурор і Джуліані беруть участь у зйомках документального фільму. Вона озвучила основні пункти розслідувань Луценка проти колишнього президента Віктора Януковича.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор відмовився коментувати інформацію про перебування адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані. Він не спростував і не підтвердив цю інформацію.