Трамп анонсував наступний саміт G7 у своїй резиденції Кемп-Девід

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Президент США Дональд Трамп анонсував проведення наступного саміту «Великої сімки» у 2020 році у своїй президентській резиденції Кемп-Девід. Про це повідомляє СNN.

Він пояснив це тим, що резиденція Кемп-Девід розташована поряд зі столицею США Вашингтоном, у штаті Меріленд, отже, на його думку, це місце буде зручним для доступу медіа.

Кемп-Девід закритий для відвідувачів і охороняється як військовий обʼєкт. Гірський парк «Кетоктін» не вказує розташування Кемп-Девіду на своїх офіційних картах заради конфіденційності та безпеки.

Білий дім переважно використовував Кемп-Девід як місце для зустрічей, нещодавно там збирались республіканці Конгресу, щоб обговорити питання про імпічмент і стратегію на майбутнє.

Державні спостерігачі за етикою вже давно виступають проти того, як Трамп заробляє гроші на президентських виборах і приймає іноземних лідерів у своїх володіннях.

Раніше Трамп запропонував провести наступний саміт G7 на його курорті в Маямі. Тоді пропозиція Трампа підняла конфлікт інтересів на абсолютно новий рівень, тому що у делегатів не було б іншого вибору, окрім як витрачати гроші у приватних володіннях Трампа.