Вночі: у Лисичанську відключили три насосні станції, Трамп не проводитиме саміт G7 на своєму курорті, а в Німеччині на ходу згорів потяг

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У Німеччині згорів потяг з футбольними фанатами всередині. Постраждали три людини

У Німеччині під час руху загорівся поїзд, в якому знаходилося 700 футбольних фанатів. Як повідомляє Berliner Morgenpost, постраждали три людини.

Інцидент стався в суботу ввечері, 19 жовтня. Вогонь спалахнув у вагоні у передній частині поїзда, після чого швидко поширився. Поїзд зупинився на станції Белвью, де рятувальники евакуювали пасажирів.

На станцію прибули більше 10 машин швидкої.

Трамп відмовився провести саміт G7 на своєму курорті через критику демократів

Президент США Дональд Трамп на тлі критики ЗМІ та представників партії демократів відмовився від проведення саміту лідерів країн «Великої сімки» в червні 2020 року на його власному курорті Trump National Doral в Маямі. Про це він повідомив в Twitter.

Трамп стверджує, що зустріч там не принесла б йому ніякого прибутку. Більш того, вона не передбачала б витрат з державного бюджету США.

Через критику він прийняв рішення «почати пошук іншого майданчика». Одним з таких є резиденція президента у Кемп-Девіді.

У Лисичанську через борги відключили від електропостачання три насосні станції

У Лисичанську Луганської області через заборгованість за електроенергію відключили три насосні станції. Без водопостачання залишилися 80 тис. жителів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«18 жовтня у м. Лисичанськ у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію відключено від електропостачання 3 насосні станції ЛКСП «Лисичанськводоканал» («ГТВ», «Білогорівська» та «Боровська»), внаслідок чого без централізованого водопостачання залишились центральна, південна частини м. Лисичанськ, м. Привілля та м. Новодружеськ, всього близько 80 тис. мешканців», — йдеться в повідомленні.

Рятувальникам довелося здійснити підвезення 140 куб. м технічної води населенню та на обʼєкти інфраструктури.

Автором гімну Євро-2020 став Dj Мартін Ґаррікс

Союз європейських футбольних асоціацій вибрав голландського музиканта Мартіна Ґаррікса автором офіційного гімну чемпіонату Європи з футболу в 2020 році. Про це повідомляє пресслужба турніру.

Ґаррікс брав участь у музичному супроводі церемонії закриття зимових Олімпійських ігор 2018 року. У тому ж році він виступив на Гран-прі Японії — етапі чемпіонату світу з автоперегонів у класі машин «Формула-1».

«Я дуже пишаюся можливістю оголосити, що я записав гімн чемпіонату Європи з футболу 2020 року, з нетерпінням чекаю моменту, коли ви зможете його почути», — зазначив він.

Україна здобула першу медаль на Всесвітніх іграх серед військових

Дзюдоїстка і співробітниця ЗСУ Марія Скора здобула першу медаль для збірної України на VII Всесвітніх іграх серед військовослужбовців у Китаї. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«У перший день змагань армійська спортсменка завоювала бронзову медаль у ваговій категорії 57 кг», — йдеться в повідомленні.

Загалом Україна представлена на іграх 87 спортсменами у 12 видах спорту. Під час традиційного параду команд-учасниць почесну місію нести прапор України довірили призеру чемпіонатів світу та Європи з греко-римської боротьби, лейтенанту Олександру Чернецькому.