Меланія Трамп зустріла офіційну різдвяну ялинку Білого дому. Як це було?

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Меланія Трамп зустріла офіційну різдвяну ялинку Білого дому. Як це було?

Alex Wong / Getty Images

У Білому домі відкрили різдвяний сезон. Перша леді США Меланія Трамп зустріла офіційну різдвяну ялинку Білого дому, яку виростила сімʼя фермера Ларрі Снайдера в селі Пітман, в Пенсильванії, передає USA Today.

Дерево сорту «дугласова ялиця» відібрали за результатами щорічного конкурсу Національної асоціації різдвяних ялинок. Його висота 5 метрів, вік — 16 років.

За традицією, ялинку доправили до Білого дому на возі, запряженому кіньми. Зустрічати дерево вийшла Меланія Трамп. Сімʼю фермера Снайдера запросили на урочисту церемонію. «Я щасливий, що мені випала честь привезти свою ялинку в Білий дім і представити її на загальний огляд», — сказав Снайдер.

Перша леді США Меланія Трамп, Ларрі Снайдер з Mahantongo Valley Farms (п'ятий справа) і його сім'я поруч з різдвяною ялинкою в Північному портику Білого дому у Вашингтоні.

Andrew Harrer / Bloomberg via Getty Images

Ялинку встановлять у Блакитній залі резиденції президента, вона стане головним елементом святкових декорацій Білого дому.

  • На Різдво у минулому році Трамп і його дружина Меланія взяли участь в акції Norad — державного агентства,що відстежує пересування Санта-Клауса по світу. Під час одного з дзвінків президент США запитав у семирічного хлопчика, чи не надто він дорослий, щоб вірити в Санту.
  • У США вибрали новорічну ялинку для Рокфеллер-центру з села Флорида, округу Оріндж, штат Нью-Йорк. Після свят ялинку передадуть благодійній організації Habitat for Humanity («Будинок для людства») для використання як пиломатеріалів у її проєктах.