Герої «Залишаючи Неверленд» подали до суду на Джексона. Раніше позов відхилили, але тепер може допомогти новий закон

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Герої фільму «Залишаючи Неверленд», який звинувачує Майкла Джексона в педофілії, подали позов проти фонду, що керує спадщиною музиканта. Про це пише TMZ.

Вейд Робсон і Джеймс Сейфчак раніше вже подавали до суду на Джексона за сексуальне насильство, але їхні позови відхилили в 2017 році через строки давності. Тепер же Апеляційний суд Каліфорнії скасував це рішення на тій підставі, що новий закон штату розширив строки давності для справ про сексуальне насильство над дітьми.

Зазначають, що рішення є попереднім. Сторони представлять свої аргументи на слуханнях уже на поточному тижні.

  • На початку березня телеканал HBO показав дві частини фільму «Залишаючи Неверленд». Неверленд — це маєток, у якому жив Джексон. У центрі фільму два герої: 36-річний Вейд Робсон і 40-річний Джеймс Сейфчак, які звинувачують музиканта в сексуальному насильстві. Премʼєра картини відбулася на фестивалі незалежного кіно «Санденс» у США 25 січня.
  • Після виходу фільму на телеекрани кілька фанатських груп Майкла Джексона подали позов проти героїв «Залишаючи Неверленд», звинувативши їх у «лінчуванні» музиканта. За Джексона також заступилися деякі зірки, в тому числі американська співачка Мадонна.
  • Фільм телеканалу HBO «Залишаючи Неверленд» отримав премію «Еммі» в номінації «кращий документальний фільм».