Документальний фільм про педофілію Майкла Джексона отримав премію «Еммі»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Фільм телеканала HBO «Залишаючи Неверленд», який розповідає про сексуальні домагання до дітей з боку Майкла Джексона, отримав премію «Еммі» в номінації «кращий документальний фільм».

Про це повідомляє Deadline Hollywood.

Під час отримання статуетки режисер картини Ден Рід подякував за чесність і сміливість двом героям картини — Вейду Робсону та Джеймсу Сейфчаку, які розповіли про насильство.

Основна церемонія вручення премії «Еммі» відбудеться в ніч з 22 на 23 вересня. Лідером за кількістю номінацій цього року стала «Гра престолів» (32 номінації).

  • На початку березня телеканал HBO показав дві частини фільму «Залишаючи Неверленд». «Неверленд» — це маєток, у якому жив Джексон. У центрі фільму двоє героїв — 36-річний Вейд Робсон і 40-річний Джеймс Сейфчак, які звинувачують музиканта в сексуальному насильстві. Премʼєра картини відбулася на фестивалі незалежного кіно «Санденс» у США 25 січня.
  • Після виходу фільму на телеекрани кілька фанатських груп Майкла Джексона подали позов проти героїв «Залишаючи Неверленд», звинувативши їх у «лінчування» музиканта. За Джексона також заступилися деякі зірки, зокрема американська співачка Мадонна.