Убивство дитини в Переяславі-Хмельницькому: працівнику поліції оголосили підозру в ненавмисному вбивстві

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Державне бюро розслідувань оголосило підозру працівникові поліції, який влаштував стрілянину, внаслідок якої загинув 5-річний Кирило Тлявов у Переяславі-Хмельницькому Київської області. Про це на брифінгу в Києві повідомив директор ДБР Роман Труба.

«Сьогодні інспекторові поліції оголосили підозру у вбивстві, скоєному з необережності», — сказав Труба. За його словами, зброю, з якої був зроблений постріл, що спричинив смерть дитини, знайти не вдалося.

Труба поділився результатами експертиз. Фахівці встановили, що після пострілу інспектора куля пролетіла 52 метри, відрикошетила від каменя й потрапила в голову дитини. Усім чотирьом фігурантам справи оголошено також про підозру у грубому порушенні порядку з використанням вогнепальної зброї та у зберіганні зброї й боєприпасів без дозволу.

Вбивство Кирила Тлявова

31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє правоохоронців — Іван Приходько та Володимир Петровець — «пристрілювали» рушницю, одна куля влучила у двір, де грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов. Дитину доставили із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької центральної лікарні. У понеділок, 3 червня, поранена дитина померла.