У лікарні помер поранений правоохоронцями в Переяславі-Хмельницькому хлопчик

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У лікарні помер поранений працівниками поліції в Переяславі-Хмельницькому 5-річний хлопчик. Про це 24 каналу повідомили в лікарні.

Сьогодні, 3 червня, на брифінгу головний лікар Київського міського центру дитячої нейрохірургії Олександр Гончарук заявив, що стан пʼятирічного хлопчика, якого у Переяславі-Хмельницькому поранили поліцейські, є вкрай тяжким і медики не давали жодних прогнозів.

Відомо, що наразі Голосіївський районний суд Києва обирає запобіжний захід двом працівникам поліції, які можуть бути причетні до смертельного поранення дитини.

  • Нагадаємо, 31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє поліцейських «пристрілювали» рушницю, випадково одна куля потрапила на подвір’я, де в той момент грався пʼятирічний хлопчик. Дитину доставили із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. У лікарні в дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва.
  • Наразі основна версія, що дитину випадково поранили працівники поліції, які напідпитку в позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обох підозрюваних затримали.
  • В інтервʼю бабуся пораненого хлопчика Олександра Тлявова розповіла, що лікарі говорять про те, що травма, яку отримав її онук, не сумісна з життям.