«Травма не сумісна з життям». Поранений поліцейськими в Переяславі-Хмельницькому хлопчик у тяжкому стані

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Стан пʼятирічного хлопчика, якого поранили в голову поліцейські в Переяславі-Хмельницькому, стабільно тяжкий. Про це повідомляє «Громадське».

В інтервʼю виданню бабуся пораненого хлопчика Олександра Тлявова розповіла, що лікарі говорять про те, що травма, яку отримав її онук, не сумісна з життям.

«Лікарі кажуть, що травма не сумісна з життям, але ми сподіваємося, що він викарабкається», — говорить жінка.

Бабуся дитини також розповіла, що у неділю, 2 червня, у Переяславі до них приходили родичі поліцейських, які стріляли.

«Приходили мати та сестра одного з них до нас у Переяславі та казали, що вони його не виправдовують. Вони передали 10 тисяч гривень допомоги, співчували, але номери вони не брали і нам не дзвонили. Дружина або сестра іншого теж приходила та 6 тисяч перерахувала. Часто люди захищають винних, але в нашому випадку, щойно почули прізвища, то одразу сказали, що це неадекват. Ніхто їх не виправдовує», — розповідає пані Олександра.

Тим часом у прокуратурі Київської області повідомили про те, що запобіжний захід поліцейським, які поранили дитину з вогнепальної зброї, обиратимуть у Голосіївському районному суді Києва.

Клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонення від займаних посад вже передане до суду.