На Миколаївщині затримали озброєне угруповання зловмисників. Вони викрадали і катували людей

Автор:
Анна Воробйова
Дата:
На Миколаївщині затримали озброєне угруповання зловмисників. Вони викрадали і катували людей

На Миколаївщині за скоєння тяжких злочинів поліція разом зі спецпризначенцями та СБУ затримала озброєне угруповання зловмисників із кримінальним минулим.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Миколаївської області.

1 листопада детективи Слідчого управління, оперативники ГУНП та СБУ у супроводі бійців КОРД, роти поліції особливого призначення і спецпризначенців «Альфа» провели спецоперацію із затримання чотирьох зловмисників 25, 41, 47 та 49 років.

Правоохоронці стверджують, що вони причетні до викрадення людей, їх побиття та тримання у заручниках, викрадення з території автостоянки, розташованої у м. Вознесенськ, вантажівки DAF з напівпричепом, а також привласнення документів.

«Двоє із підозрюваних раніше судимі мешканці Миколаєва, ще двоє — мешканці Вознесенська, які раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності», — йдеться в повідомленні.

Там, де жили зловмисники, вилучили понад сотню набоїв до різної зброї, зокрема й до автоматичної, три пістолети та ножі, а також наркотичні засоби.

Пресслужба Нацполіції Миколаївської області

Очолював угрупування 49-річний мешканець Миколаєва — відома особа у кримінальних колах.

«Також у автомобілі одного з вознесенців поліцейські виявили чоловіка — громадянина РФ, який перебуває у міжнародному розшуку. За процесуального керівництва обласної прокуратури усі фігуранти затримані у порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом суд обиратиме їм міру запобіжного заходу», — зазначив Іван Вигівський, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.