У Канаді знайшли тіла підлітків, яких звинувачували у вбивстві трьох людей

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Королівська канадська кінна поліція заявила про виявлення тіл двох підлітків, яких підозрювали у вбивстві пари туристів і чоловіка в Британській Колумбії. Поруч з тілами знаходилася камера, на записі в якій вони зізнавалися у скоєному, передає Euronews.

«Тіла 19-річного Кема Маклеода і 18-річного Браєра Шмегельського були виявлені в чагарнику в Манітобі. Вони обидва вчинили самогубство», — йдеться в повідомленні.

На одному з роликів Шмегельський говорить, що вони мають намір добратися до річки, вкрасти човен і вирушити до Європи чи Африки, а також зізнаються у скоєному.

На останньому відео підлітки кажуть, що це їхнє останнє відео, яке є заповітом. Вони просять, щоб після смерті їх кремували.

  • У липні правоохоронці Канади розшукували двох підлітків, яких підозрюють у вбивстві пари туристів і чоловіка.
  • У Британській Колумбії (Канада) за загадкових обставин вбили пару туристів і одного чоловіка. Правоохоронці підозрюють у цих вбивствах 19-річного Кема Маклеода і 18-річного Браєра Шмегельського. Вбивства сталися на так званому «Шосе сліз», яке тягнеться від міста Принс-Джордж до Принс-Руперт у Британській Колумбії. За офіційними даними, на цій дорозі за останні 50 років було вбито 11 осіб, хоча місцеві жителі стверджують, що жертвами вбивць у цій місцевості стали майже 50 осіб. Більшість цих злочинів залишилися нерозкритими.