Нардеп від «Слуги народу» Тищенко узяв помічницею 22-річну модель

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Нардеп від «Слуги народу» Тищенко узяв помічницею 22-річну модель

Facebook / Mariana Mykholap

Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко узяв своєю помічницею 22-річну модель, пише «Радіо Свобода».

Випускниця Київського національного економічного університету Мар’яна Михолап закінчила виш за спеціальністю «економічна кібернетика». При цьому на своїй сторінці у Facebook дівчина стверджує, що «слабо бачить себе» у цій професії.

«Ще навчаючись в університеті, Михолап шукала роботу репетитором математики та української мови. А ще пропонувала свої послуги як модель. Наприкінці серпня та на початку вересня 2019 року її резюме про це були видалені з відповідних сайтів. У 2017-му Михолап брала участь у відборі на конкурс «Міс Україна». А донедавна активно знімалась у фотосесіях, зокрема для відомих брендів», — зазначає видання.

Ресторатор та телеведучий Микола Тищенко обрався до Верховної Ради ІХ скликання як мажоритарник від «Слуги народу», отримавши перемогу на окрузі № 219 у Києві. Згідно з інформацією на сайті Ради, є заступником голови комітету з питань транспорту та інфраструктури та має п’ятьох помічників: двоє працюють за строковим трудовим договором на постійній основі, а троє — на громадських засадах.