Глава Нацполіції Князєв подав у відставку

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Глава Нацполіції Сергій Князєв заявив, що йде з посади та подав у відставку.

«Я дуже люблю свою роботу, повністю віддавав і віддаю себе їй. Це справа мого життя, якій я віддав 28 років свого життя. Але я прийняв рішення подати у відставку. Я щойно повернувся, передавши міністру внутрішніх справ заяву про звільнення мене з посади», — сказав він на брифінгу в Києві.

Наприкінці Князєв додав, що в поліції триватимуть реформи, і швидко залишив залу. Він не відповів на запитання журналістів про причину свого рішення.

Напередодні на кордоні з Польщею затримали ексдружину Князєва Вікторію, в автомобілі якої виявили понад €650 тисяч. З нею в авто були ще двоє громадян України і один хорват. Сам Князєв пізніше назвав чутки дезінформацією. «Пані Князєва є співробітником великої будівельної компанії «Атлант» зі штатом понад 500 осіб, яку очолює 78-річний пан Вадим Каган [...]. На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка належить йому. Вказані грошові кошти були отримані у результаті угоди щодо продажу торговельного приміщення у центрі столиці», — писав він у Facebook.