Аваков ініціює звільнення керівників поліції в чотирьох областях

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков ініціює звільнення керівників поліції у Львівській, Житомирській, Закарпатській та Запорізькій областях через неналежну роботи поліції на місцях. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

На роботу керівників управлінь поскаржився очільник Нацполіції Сергій Князєв. Він звернув увагу, що кожне десяте вбивство залишається не розкритим, у деяких областях відзначають дуже високий рівень злочинів, повʼязаних з викраденням автомобілів. Також Князєв заявив, що його турбує залучення керівного складу поліції до практики вимагання та отримання хабарів.

Вислухавши звіт Князєва, Аваков попросив уточнити, в яких конкретно областях робота поліції організована неналежним чином. Глава Нацполіції повідомив, що у нього є суттєві зауваження до керівників Львівської, Закарпатської, Запорізької та Житомирської областей. «Готовий прийняти кадрові рішення щодо цих керівників», — сказав Князєв.

Міністр заявив, що «ці керівники повинні знайти іншу роботу». Він також додав, що чекає до кінця пʼятниці відповідних подань від Князєва і кадрових пропозицій.