У США в будинку лікаря, який робив аборти, виявили 2246 ембріонів

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Понад 2 тис. медичних останків ембріонів були знайдені в будинку колишнього лікаря, повідомляє Insider. Доктор Ульріх Клопфер раніше працював у клініці, яка займалася абортами, в Індіані.

Офіс шерифа повідомив, що було виявлено 2 246 збережених останків ембріонів, але немає жодних доказів того, що медичні процедури проводили в домашніх умовах.

Ульріх Клопфер помер 3 вересня, тривалий час він працював лікарем в клініці, яка займалася абортами в Саут-Бенд, штат Індіана. Штат відкликав ліцензію клініки в 2015 році. Міністерство охорони здоровʼя штату Індіана раніше подавло скарги на клініку, звинувачуючи її у відсутності реєстру пацієнтів, політики щодо медикаментозного аборту та керівного органу для визначення цієї політики.

Клопфер тоді вже не практикував, але він сказав членам комісії, що за 43 роки проведення абортів жодного разу не втратив пацієнтку і сподівається зрештою відкрити власну клініку. Ульріх Клопфер був одним з найпродуктивніших лікарів, які робили аборти у штаті Індіана. За кілька десятиліть він провів тисячі процедур.