Співак Джастін Бібер розповів про зловживання наркотиками та депресію

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

25-річний канадський співак Джастін Бібер написав емоційне оповідання про свою розчарованість зірковою карʼєрою і про те, як популярність зробила з нього безвідповідальну і депресивну людину. Виконавець опублікував текст в Instagram.

Бібер, який отримав всесвітню популярність у 13 років, розповів, що відчуває глибоке розчарування через своє минуле життя попри всі можливості, які дала йому карʼєра співака.

«Я почав як 13-річний хлопець із маленького міста, якого хвалили з усіх боків в усьому світі, де мільйони говорили, що люблять мене, що я видатний... Ти чуєш достатньо цих речей у дитинстві та починаєш вірити у це», — пише він.

За словами співака, завдяки мільйонним сумам і опіці з усіх боків він не навчився відповідальності, не отримав навичок для життя в реальному світі та у свої 20 років «перетворився з одного з найулюбленіших і найчарівніших людей у світі на одного з найбільш висміюваних, засуджуваних і зненавиджених».

Бібер зізнався, що з 19 років вживав наркотики, оскільки не міг впоратись із залежністю від емоцій, які отримував на сцені. За його словами, він почав проявляти насильство у стосунках і віддалився від усіх людей, які його любили.

«Кілька років пішло на те, щоб відскочити назад від усіх цих жахливих рішень, відновити розірвані звʼязки та змінити свою поведінку в стосунках», — пише співак.

Бібер, який став набожним християнином, вважає, що зміг змінити своє життя лише завдяки близьким людям ідружині Хейлі Болдуін, які любили його таким, який він є.

Як повідомляє BBC, Бібера неодноразово заарештовували у 2014 році за низку правопорушень — від вандалізму до кермування під наркотиками. Співак зробив перерву у музиці після скасування останніх 14 дат у своєму світовому турне 2017 року, однак останнім часом зʼявлявся як гостьовий вокаліст у нових записах британського співака Еда Ширана та американської співачки Біллі Айліш.

  • Кеті Перрі визнали винною у плагіаті, який виявили в пісні “Dark Horse”. Їй доведеться виплатити співаку Flame майже $3 млн.
  • У плагіаті звинуватили також Леді Гагу через пісню “Shallow”. Вона готова судитися.
  • Українська реперка alyona alyona потрапила до пʼятірки претендентів на перемогу в міжнародному музичному конкурсі Anchor.
  • Співачка Тейлор Свіфт встановила рекорд зі своїм шостим альбомом Lover. Протягом тижня продали 867 тис. копій.