Вийшов дебютний альбом Біллі Айліш. Він вже побив рекорд із завантажень в Apple Music

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Сьогодні, 29 березня, вийшов дебютний альбом каліфорнійської співачки Біллі Айліш — “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. За кілька днів до офіційного релізу альбом співачки додала у свою медіатеку в Apple Music рекордна кількість користувачів сервісу — понад 800 тисяч осіб. В українському топі Apple Music пісня Айліш стоїть на 17 місці.

На цей альбом чекали підлітки по всьому світу. Причиною цього стала характерна стилістика співачки і подача матеріалу, яка дуже виділяється серед більшості представників поп-жанру. Її кліпи набирають по сто мільйонів переглядів.

В альбомі 14 треків, які розповідають про нерозділене кохання, похорони та агресію. При цьому подача пісень зовсім не меланхолійна, а доволі енергійна. Музика також різноманітна — від спокійного інді до похмурої електроніки.

Цілком можливо, що цей альбом стане головним відкриттям цієї весни.

Хто така Біллі Айліш?

Біллі Айліш Пайрет Бейрд ОʼКоннелл з 8 років співала у хорі. В 11 вона написала перші пісні. У 2015 році вона виклала у SoundCloud пісню Ocean Eyes, яка стала вірусною та зібрала майже 16 мільйонів прослуховувань. Пізніше вона випустила EP “Donʼt Smile At Me” — Apple Music назвав роботу багатообіцяючою. Вже у 16 років Айліш підписала контракт з Universal Music Publising Group, після чого її пісні почали звучати у різних популярних серіалах. Зараз їй 17 років, а її дебютний альбом вже побив рекорд із завантажень в Apple Music.