Bihus.Іnfo: Богдан і Вавриш були на весіллі в Сен-Тропе, поки Зеленський приймав парад

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Керівник Офісу президента Андрій Богдан та київський забудовник Андрій Вавриш три дні, у тому числі й День Незалежності України, провели на весіллі Андрія Довбенка, відомого українського юриста та блогера. Про це повідомляють журналісти Bihus.Іnfo.

Фото з сайту Bihus.info

Весілля святкували в Сен-Тропе, що на півдні Франції, куди Андрій Богдан прибув 22 серпня на «пре-паті» до весілля. Третій день святкувань припав на День Незалежності. І поки президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації в Києві та був на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті.

Фото з сайту Bihus.info

Окрім Богдана, на весіллі Довбенка був також відомий київський забудовник Андрій Вавриш, який раніше презентував проєкт перенесення Офісу президента в «Український дім».

Прізвище Довбенка, на весілля якого приїхав Богдан, раніше фігурувало у справі «Янукович-лікс» як юриста в організації Сергія Курченка.

«Йому приписують вплив на кадрові призначення та «вирішення питань», зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна», — йдеться у повідомленні на сайті.

Його обраницею стала юристка Ганна Огренчук.

Нещодавно її призначили до комісії з питань правової реформи. Туди ж увійшла низка наближених до Андрія Богдана людей. Склад комісії затвердив Зеленський, а за її формування, судячи з документу, відповідав Андрій Богдан.