«Я маю чим зайнятися в РНБО». Данилюк не бачить себе на посаді премʼєра

Дата:

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк не бачить себе на посаді премʼєр-міністра. Про це він розповів у коментарі theБабелю.

«У мене є чим займатись в РНБО. Я хочу перетворити її в інституцію, яка працює на світовому рівні, для того щоби ризики, з якими стикається Україна, знаходили адекватну відповідь. І щоб у президента була підтримка у сфері, за яку він відповідає», — розповів Данилюк.

Він додав, що «якщо у президента буде інше бачення, це його бачення». «Я рекомендую президенту рішення у сфері безпеки та оборони. Все», — зазначив секретар РНБО.

  • У неділю, 21 липня, кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу» Давид Арахамія допустив призначення премʼєр-міністром Данилюка, глави НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва чи виконавчого директора «Нафтогазу» Юрія Вітренка.
  • Згідно з даними Національного екзит-полу, за «Слугу народу» проголосували 43,9%, за «Опозиційну платформу — За життя» — 11,5%, за «Європейську солідарність» — 8,9%, за партію «Батьківщина» — 7,6%, «Голос» — 6,3%.