Засновниця Made in Ukraine звинуватила гендиректора «1+1» Ткаченка в спекуляції. Той казав, що вона завадила концерту «Слуги народу»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Засновниця фестивалю Made in Ukraine Юлія Савостіна спростувала звинувачення генерального директора «1+1» та кандидата в народні депутати від «Слуги народу» Олександра Ткаченка в тому, що її подія була спланована нашвидкоруч. Раніше він заявив, що так Київська міська державна адміністрація вирішила завадити проведенню агітаційного концерту партії на Контрактовій площі, де 13—14 липня запланували фестиваль Савостіної.

Організаторка фестивалю опублікувала копії розпоряджень КМДА, у яких затверджені дати проведення Made in Ukraine на Контрактовій площі в Києві. Документи датовані 27 травня. Серед запланованих дат фестивалю — і 14 липня, щодо якої й виникла претензія Ткаченка.

Звинувачення Ткаченка Савостіна назвала «спекулятивними».

У коментарях під постом Савостіної, Ткаченко пообіцяв цього тижня надати докази своїх заяв.

«Просто так ми нічого не стверджуємо. Докази скоро внесемо в студію. Подивимось кому доведеться вибачатись. Це — раз. По — друге, щиро зичу успіху вашим проектам, які ми завжди підтримували. Реально хотілося б, щоб вони залишилися поза політикою на яку б не впливала ваша дружба з одним з кандидатів від влади по Подолу», — написав Ткаченко.

  • 14 липня в партії «Слуга народу» заявили, що її політичні опоненти начебто відібрали в них локацію для проведення концерту-зустрічі для столичних виборців 14 липня на Контрактовій площі в Києві. Генеральний директор телеканалу «1+1» та кандидат від «Слуги народу» Олександр Ткаченко написав на сторінці у Facebook, що команда партії подала заявку до КМДА близько трьох тижнів тому. Їм відмовили, оскільки в цей день у цьому місці проводився фестиваль Юлії Савостіної Made in Ukraine.
  • «Слуга народу» вирішила все-таки влаштувати концерт для виборців, але змінила локацію на Софійську площу.
  • Кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу», генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко не планує балотуватися в мери Києва.