Білорусь підтримала заклик Зеленського провести в Мінську зустріч з Путіним

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Влада Білорусі підтримала проведення в Мінську зустрічі за участю президента України Володимира Зеленського, президента Росії Володимира Путіна, президента США Дональда Трампа, премʼєр-міністра Великої Британії Терези Мей, а також канцлерки Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Емманюеля Макрона. Про це повідомляють РІА Новости.

«Наш президент абсолютно підтримує пропозицію Володимира Зеленського. Ця позиція незмінна — і полягає вона в тому, що не можна дивитися один на одного через приціл зброї, потрібно сідати та вирішувати проблеми, яких накопичилося чимало», — йдеться в заяві пресслужби Лукашенка, що потрапила в розпорядження видання.

Свою підтримку цієй ініціативи висловив і міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей. «Мінськ не просто готовий. Керівництво Білорусі завжди говорило про те, що ми готові зробити все для якнайшвидшого повернення миру на українську землю. І те, що прозвучало сьогодні з вуст президента України Зеленського, ми можемо тільки вітати», — заявив журналістам міністр.